Har du hørt om Cane-line?

Cane-line er et dansk møbelfirma, der er i mere end 25 år har designet og produceret komfortable og slidstærke havemøbler. Deres mange år i branchen vidner om, at de leverer møbler i en helt særlig kvalitet, som tiltaler danskerne.  

 

Lige fra starten af har Cane-lines mission været at designe havemøbler, hvor æstetikken og funktionaliteten går op i en højere enhed. De har derfor specialiseret sig i at skabe eksklusive møbler af håndvævede materialer. Møblerne imødekommer forbrugernes ønske om et eksklusivt udseende uden, at det går udover selve komforten. Møblerne er produceret i et slidstærkt materiale, der tåler både vand og dårligt vejr – møblerne kan derfor holde til at stå i haven hele året rundt uden, at det forkorter levetiden på møblerne. Derudover er der minimal vedligeholdelse forbundet med møblerne, da de blot kræver en almindelig afvaskning for at fremstå flotte og præsentable igen. Møblerne er flettet af et let materiale, hvilket gør dem meget praktiske, da de nemt kan flyttes rundt på uden, at man skader sin ryg. Det vil sige, at når solen flytter sig, så kan du og din liggestol nemt gøre det samme. På denne måde kan du nyde godt af solen hele dagen, og du får det fulde udbytte af de lange sommerdage.  

 

Cane-line har et stort sortiment af havemøbler, og du har derfor rig mulighed for at indrette dit udeliv lige, som du vil. Du kan få alt lige fra havestole til haveborde, liggestole, lounge møbler og caféborde. Hvis du leder efter et havebord, er der mange forskellige udgaver, som du kan vælge imellem. Så uanset om du leder efter et langbord med plads til mange, der kan bruges til festlige stunder i haven, eller om du skal bruge et almindeligt havebord, som kernefamilien kan samles omkring efter en lang hverdag og nyde en god middag, så har Cane-line helt sikkert et bord, der kan indfri dit behov og ønske. Vores serie med caféborde kunne også være en mulighed, hvis du har et lille område i din have, der indbyder til en hyggelig stund kun mellem to personer.

 

Så meget kort fortalt: uanset hvilket udtryk og hvilken stemning, du ønsker at skabe i din have, så kan dette opnås med et af Cane-lines mange design.

 

Udover havemøbler så producerer Cane-line også en masse forskelligt tilbehør til udendørs brug. Dette indebærer alt lige fra hynder, puder, plaider, til bakker, blomsterkrukker, hyndebokse, parasoller og pavillioner. Du kan således finde alt, hvad hjertet begærer, og du kan hurtigt få skabt en stemningsfuld have, som indbyder til sjov og hygge under åben himmel.    

 

Hvis du ønsker at skabe flere hyggelige minder i det fri, så kan du med fordel vælge Cane-lines havemøbler, som er skabt til de danske sommerdage. Hos Manilla-Huset i Aarhus kan du finde et stort udvalg af Cane-lines kollektion. Manilla-huset er en specialforretning, der sælger fletmøbler i en god kvalitet. Ved at besøge den fysiske butik, kan du se et stort udvalg af deres Cane-line møbler, og butikkens medarbejdere står altid klar med hjælp og rådgivning.