Cane-line havemøbler er dansk produceret møbler til haven mm. i høj kvalitet! Disse smukke og tidsløse designs af møbler til haven er designet af danske designere, alle med fokus på design, fokus og komfort i særklasse. Møblerne kan bruges både inde og ude og er produceret i let materiale som gør det nemt at flytte rundt på møblerne, det giver dig mulighed for at udnytte pladsen på terrassen meget bedre. Man kan simpelthen flytte sine havemøbler hen hvor solens stråler er i løbet af dagen.

Når vi skal ud og anskaffe os nye havemøbler er et af fokusområderne vedligeholdelse og rengøring af havemøblerne.

Cane-Line havemøbler er mere eller mindre vedligeholdelsesfrie!

En almindelig og simpel afvaskning med en fugtigt klud klarer opgaven og man har smukke havemøbler i mange år frem. Her krævers der ingen afslibning og olie. Brug tiden f.eks. tiden i en Cane-Line solvogn med en kold øl eller et køligt glas Rosevin, i stedet for at bruge tiden på at give olie.

Cane-line havemøbler består af både borde, café borde, lounge møbler, stole og solvogne. Så her er der mulighed for at møblerer sin udestue, terrasse mm. i samme stil! Netop nu er nogle af Cane-Line stolene på tilbud!

ManillaHuset i Egå ved Århus er forhandler af Cane-line havemøbler og har igennem de sidste 25 år levereret havemøbler i flet. Her finder du et af Danmarks største Showrooms inden for netop eksklusive havemøbler i flet og Teak og andre træsorter.

 

Cane-line havemøbler