Står du i den situation at du skal sælge din bolig, vil jeg råde dig til at få en professionel boligstylist på besøg INDEN du inviterer ejendomsmægleren på besøg første gang. Her tænker du måske at det er en udgift du ikke har råd til, men tro mig i sidste ende kan omkostninger i forbindelse med boligstyling være godt givet ud! Og hvorfor så det?

Du synes måske at dit hjem er lækkert indrettet og har de fedeste farver på væggene, men det er ikke sikkert at køberne tænker det samme. Og det kan desværre få dem til at vende om og finde en anden bolig. Ikke alle boligkøbere har sans for at se mulighederne i netop din bolig. Føler de sig ikke velkommen og tilpas er chancen for at de vender tilbage med et bud på din bolig minimal. Vi har en tendens til at blive forelsket i vores egen bolig og desværre har køberne ikke de samme følelser som du har.

En professionel boligstylist har fingeren på pulsen og ved hvad der skal til for at påvirke køberne – på den gode måde! Boligstyling skiller din bolig ud fra alle de andre boliger der er på markedet og det vil fange opmærksomheden ved potentielle købere.

Hvorfor skal du så have stylet inden ejendomsmægleren kommer første gang? Ved første besøg vil mægleren finde en pris på din bolig – som den ser ud på givet tidspunkt. Mange undersøgelser viser at udbudsprisen på boliger stiger når der har været en professionel stylist inde over indretningen af den enkelte bolig. Et godt førstehåndsindtryk er vigtig! Både når det gælder mæglerne og selvfølgelig også de potentielle kunder. Jo bedre indtryk mægleren har af din bolig jo bedre bliver han/hun også til at sælge den. Vi ved alle sammen at det kan være svært at blive ”overtalt” at en sælger der rent faktisk ikke bryder sig om det som vedkommende sælger.

Konklusionen er som følger:

Skal du sælge din bolig? Så tag kontakt til en boligstylist og sælg dit hjem i stedet for det bare står til salg.