Hvilke pakker hitter under træet?? Er det de bløde pakker, hårde pakker, de små pakker eller de store pakker… Det kommer nok helt an på hvem du spørger!

Det grundlæggende hit inden for julegaver er personlige gaver, især oplevelsesgaver finder man under mange juletræer d. 24 december. På til- og fra kortene står der både mandenavne og pigenavne på disse små firkantede pakker. Tiderne har nemlig skiftet fra køkkengryderne og boremaskinen til personlige oplevelser såsom faldskærmsudspring, weekendophold og køreture i specielle biler. Alt lige fra hyggelige weekendophold ophold til actionsspækket oplevelser.

Vi har efterhånden alle snart set Kay Bojsen´s forskellige figurer rundt omkring i de små hjem. Især den kendte abe i teaktræ og limba har hittet meget – både hos kvinder og mænd.  Mange tror at Zebraen er en ny fugur, den blev første gang designet i 1935.

Bjørn Wiinblad er den danske kendte keramiker og maler, der især er kendt for hans platter som hænger i mange hjem. De smukke motiver er gået fra kitsch til cool igen og kan i dag findes i mange forskellige farver – fade, tallerkener, vaser, kopper og platter hitter i dag både hos kvinder og mænd.

 

Modetoej-til-kvinder

 

Mænd foretrækker noget helt andet end hvad vi kvinder forestiller os….

Når der skal købes julegaver til manden tænker vi kvinder straks på værktøj, nye boxershorts eller nye strømper. Men det er i virkeligheden langt fra hvad manden faktisk ønsker sig. Erfaringerne viser nemlig at mændene ønsker sig mere personlige gaver, specielt gadgets hitter i disse år. En såkaldt gadget er en elektronisk genstand med en bestemt funktion. Kendetegnet ved en gadget er et specielt design og anvendes af personer der gerne vil være ”trendy”. Vi kender alle til den kendte tegneseriefigur Inspector Gadget – den fjollede og klodsede cyborg-detektiv med utallige funktioner. Med sig ved hans side er den lille pige Penny og hunden Vaks som med stor fornøjelse hjælper Inspector Gadget med at løse forskellige mysterier.

Som en kæmpe overraskelse for mig er der flere og flere mænd der ønsker sig en elektronisk tandbørste – en elektronisk tandbørste går vel også ind under kategorien gadgets? Min konklusion er at det gør den!

 

Og nej vi kvinder ønsker os IKKE køkkenmaskiner!

Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har hørt mine veninder brokke sig over gaverne fra deres mænd. Støvsuger, mikroovn eller ny elpisker mm. er IKKE hvad vi kvinder ønsker os. Ligesom mændene ønsker sig personlige gaver som gagdet ønsker vi os også ting, lækre ting til os selv. Velduftende parfumer, gavekort til afslapning og smukke smykker.

Christina Jewelry and Watches, tidligere kendt som Christina Design London, hitter hos kvinderne med det såkaldte collect ur. Et ur man selv kan sammensætte og designe. Mange vælger at ligge et startsæt under træet, så kan kvinden selv tilkøbe eller ønske sig yderligere charms mm. til det nye ur.

Vi kvinder bliver også utroligt glade for det smukke og dyre sæt lingeri – vel og mærke hvis det er i den rigtige størrelse. Er det for stort i størrelsen bliver vi fornærmet og er det for lille bliver vi også fornærmet og måske endda kede af det. Et sikkert hit er nyt lækkert tøj. Hvilket dog også kan være en udfordring for manden men her er der hjælp at hente! Hos Nora & Frække Frode kan man altid få hjælp af Karina til at finde frem til det perfekte sæt tøj, som stensikkert vil hitte under juletræet.

 

Modetoej-til-kvinder