Det kan ske som et lyn fra en klar himmel. En helt almindelig hverdag kan pludselig udvikle sig kaotisk, hvis en kollega, ven eller forbipasserende med ét falder om med hjertestop. I et sådant tilfælde er det altafgørende, at du hurtigt kan yde førstehjælp. Det kan være skræmmende at stå med dette ansvar, og du tænker måske, at du ikke ved, hvad du skulle stille op i en sådan situation. Ud over at tage på et førstehjælpskursus er det afgørende at have en hjertestarter i nærheden, men du er måske bange for, at du ikke ville vide, hvordan du skulle bruge den, eller du frygter måske, at du ville kunne gøre alting værre.  

Dansksproget trin for trin-guide

Med en Zoll Hjertestarter behøver du dog ikke bekymre dig om, hvad du skal stille op i situationen, for den guider dig trin for trin igennem, hvad du skal gøre. Den har nemlig instruktioner i både billeder og lyd – og det er selvfølgelig på dansk. Dermed kan du være sikker på, at alle kan betjene en Zoll Hjertestarter. Den har også en vejledning i form af beskeder som “tryk hårdere” og “god hjertemassage”, der viser dig, om din brug af hjertestarteren er effektiv nok, og en metronom der sikrer, at du følger den rigtige takt, når du giver hjertemassage. Du kan altså være helt tryg ved, at du en nødsituation kan yde den bedst mulige hjælp.

Robust design og automatisk selv-test

Din nye Zoll Hjertestarter kan du hænge, hvor du vil, for dens design gør den ekstra robust, så den kan modstå både støv og vand. Så om du har brug for, at den skal hænge på værkstedet, udenfor eller i et andet hårdført miljø er ligegyldigt.

For at sikre at hjertestarteren altid er klar til brug, udfører den automatisk daglige, ugentlige og månedlige selv-tests. Batterierne kan også holde i 5 år, hvis apparatet ikke er i brug. Du behøver derfor ikke bekymre dig for, om den står og forfalder, hvis den ikke er i brug. Kommer din hjertestarter derimod i brug, skal både batterier og elektroder udskiftes. Det tilbyder vi dog at udskifte gratis, hvis du har hjertestarteren i brug inden for 5 år, efter du har anskaffet dig den.

Så gør en forskel og køb en Zoll Hjertestarter, så du kan være helt tryg ved, at hjælpen er lige i nærheden, hvis der bliver brug for det.