Oplever du, at du har problemer med at sove om natten? Føler du en uro i kroppen og en konstant hjertebanken? Døjer du med hovedpine? Har du svært ved at tænke klart og koncentrere dig? Er du træt og uoplagt uden grund? Og bliver du nemt irriteret? Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående symptomer, så er du måske ramt af stress. Mange danskere bliver årligt ramt af stress. Stress kan defineres som en belastningstilstand, som både kan påvirke en person psykisk og fysisk. Denne belastningstilstand opstår, når andres, eller ens egne krav, overstiger de ressourcer, man selv føler, man har.

Hvis du har stress, så kan du med fordel kontakte en coach i Århus. En coach kan hjælpe dig med at finde ro og give dig værktøjer til, hvordan du håndterer stress. Ligesom at der ikke er to mennesker, der er ens, så er der heller ikke to stressforløb, der er ens. Derfor tilrettelægger en coach i Århus samtalerne efter dig og dine individuelle behov. I starten vil du opleve, at du primært får råd og vejledning til, hvordan du stopper stress. I takt med, at du finder mere ro og bliver mere afklaret med din situation, så kan selve coachingforløbet tage en drejning, og der vil i højere grad blive fokus på, hvordan du udvikler gode copingstrategier, der fremadrettet kan hjælpe dig med at genvinde balancen og kontrollen i din hverdag.  

Det kan være en hård omgang at komme sig over et sygdomsforløb relateret til stress, men du behøver ikke at kæmpe kampen alene. Tag kontakt til en coach i Århus og oplev, hvor opløftende det kan være at tale med en objektiv person om dine problemer. Bladbjerg Kibsgaard har mange års erfaring med stresscoaching, og de kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvad årsagen er til, at du har fået stress og således hjælpe dig med igen at genfinde balancen i dit liv. Med udgangspunkt i dette, så kan de hjælpe dig med at lægge en individuel strategi, som du kan støtte dig opad fremadrettet.