Så har jeg handlet mine første bilplejeprodukter over nettet og tak for hjælpen Google siger jeg bare. Som alle andre piger er jeg uvidende omkring bilplejeprodukter og har mere eller mindre ingen anelse omkring hvilket mærke jeg skal vælge og hvorfor. Der findes jo et hav af forskellige mærker inden for bilpjele og ligeså mange meninger, det er kun til at blive forvirret af.

Når jeg tænker tilbage på min barndom og på min far og biler, så kommer jeg hurtigt til at tænke på FDM. Jeg kan huske at min far tit og oftere snakkede om FDM og mit indtryk var at, han stolede på denne forening. Jeg har Googlede FDM og de tre bogstaver står åbenbart for Forende danske Motorejere og den blev stiftet tilbage i 1909 og den har i dag et medlemstal på 239.000 husstande. Spændende informationer må man sige – det har i hvert falde givet mig et positivt indtryk af dem og jeg vil derfor også vælge at stole på dem – som min far også gjorde og som han stadigvæk gør.

Jeg brugte, som tidligere nævnt min gode ven Google, og søgte efter bilplejeprodukter og FDM. Jeg kom frem til en side hvor jeg kunne læse flere tests af flere forskellige mærker indenfor bilpleje. Jeg kunne hermed konstatere at Sonax er test-vinder i mange af deres tests.

Bilplejeprodukter? Min far brugte vist…..

Atter engang kom mine tanker tilbage på min barndom. Min far var i hans unge dage kørende sælger inden for dental-branchen og han brugte derfor mange timer på landevejen bag rattet. Til tider, når jeg var heldig, fik jeg lov til at komme med på tur. Jeg synes det var så hyggeligt at komme med ud til nogle af dental-afdelinger, vi fik saftevand og nogen gange kage, og altid blev jeg taget rigtige godt imod af min far´s kunder. Jeg nød det!

 

Det var selveBilplejeprodukter navnet Sonax fik min tanker tilbage til min barndom, jeg kan nemlig huske at vi til tider var inde på tankstationer og købe noget til bilen fra noget der hed Sonax.

 

Konklusionen blev selvfølgelig at jeg brugte Google til at finde en forhandler af Sonax og valget endte på www.sonax.dk – hvilket umiddelbart ser ud til at være distributøren af alle produkterne. Det er altså dem der sørger for at hylderne ude hos T-Hansen, tankstationer mm. bliver fyldt op med Sonax produkter. Jeg vælger selvfølgelig at handle ved det første led.

Jeg så denne video på hjemmesiden vedrørende deres fælgrens og det endte med at jeg bare måtte prøve at anskaffe mig det. Jeg har næsten lige købt ny bil og på vinterhjulene var jeg så heldig at der sidder alufælge på og de skal da have en omgang! Glæder mig så meget til at få mine produkter hjem.

Min bestilling hos Sonax endte med vinter sprinklervæske og isfjerner, da kalenderen siger slut november. Derudover røg der også vinduesrens, en klud, svamp og som nævnt fælgrens i kurven. Spændende hvor lang tid der går inden mine bilplejeprodukter lander hjemme hos mig.