Hvis du benytter træpiller og er på jagt efter billige træpiller, så er Netpellets.dk det rette sted at starte. Netpellets leverer billige træpiller lige til døren. Via et samarbejde med ekmangroup.com vil du altid få træpiller til en super billig pris, når du handler træpiller eller træbriketter hos Netpellets.

Der er først og fremmest fokus på at prisen på træpillerne og kvaliteten skal hænge sammen, hvilket Netpellets har gjort 100% gennemskueligt ved at levere tre forskellige træpilleprodukter. Der er den rigtig billige træpille til den billigste pris du finder overhovedet overhovedet, som er populær hos de kunder som gerne vil have mest for pengene. Uanset hvilken træpille du køber hos Netpellets, så følger pris og kvalitet hinanden.

Billige træpiller

Prisgaranti på billige træpiller

Det helt unikke ved Netpellets er at de giver prisgaranti på deres træpiller – det siger meget om, at træpillerne hos dem er billige! Dertil viser vores erfaringer at de også er bedst, når det kommer til kvaliteten på træpillerne.

Netpellets levere med fragtmand til hele Danmark indenfor 8-10 dage. Der er også mulighed for at få at bestille en express-ordre, som koster en smule mindre.