Med det brede udvalg af billige sofasæt og sofagrupper fra My Home kommer du langt med indretningen og opnår samtidig en stor besparelse.

En sofagruppe bestående af hhv. en 2- og 3-personers sofa kan være en god løsning til dagligstuen, når familie og venner samles til en hyggelig aften foran fjernsynet. Et af de billige sofasæt fra My Home er dog – på trods af prisen – ikke et kompromis, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Her anvendes kvalitetsmaterialer, som er med til at øge møblernes levetid. Derudover rummer udvalget af sofaer en række billige sofasæt og sofagrupper i diverse designs og udformninger. Der findes derfor en møbelløsning til ethvert hjem – en løsning, som hos My Home ikke koster en bondegård, hvilket også ligger møbelkæden på sinde.

My Home Møbler er en møbelkæde, som i høj grad fokuserer på en minimering af virksomhedens udgifter, således at kunderne har adgang til et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til lave priser – deriblandt billige sofasæt og sofagrupper til stuen.

Dette fokus på minimeringen af udgifterne ses bl.a. i den måde, hvorpå My Home køber og importerer deres møbler. Virksomheden importerer deres møbler direkte fra fabrikken og undgår derfor en række mellemled, der ellers ville gøre importen dyrere. Derudover importerer My Home Møbler ofte restpartier, der kan købes til favorable priser, og som leveres samlet til møbelkædens butikker. Der er kort sagt tale om, hvad My Home vil kalde for et ”lagersalgskoncept”, hvor dyr butiksindretning er sparet væk for at sikre, at kunderne kan opnå lavere priser på kvalitetsmøbler.

Ovenstående er derfor med til at sikre, at du som kunde kan finde billige sofasæt, sofagrupper og lænestole til din stue – møbler, som du kan handle online såvel som i en af kædens 28 butikker. De 28 My Home-butikker er fordelt over hele landet, og her står møbelkædens kompetente og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe.

 

Billige sofasæt