Du kender det godt: du har lige købt en bil, hvilket tog en stor bid af budgettet, og så kommer den lidt kedelige del: nemlig bilforsikringen. Dyre bilforsikringer er ikke ligefrem det, mange leder efter i dag. Især unge bilejere leder gerne længe efter en billig bilforsikring. Det er her Techno Forsikring kommer ind i billedet, da vi kan tilbyde en forsikring med fast præmieordning, så forsikringspræmien ikke stiger, selvom du er så uheldig at få en skade. Og selvom du er under 25 år, mener vi ikke, det skal forhindre dig i at blive elitebilist.

Særlige fordele hos os

Der er en lang række af fordele ved at vælge en billig bilforsikring hos os. Bl.a. kan vi tilbyde følgende:

  • Ingen KM-begrænsning: Så nu kan du køre lige så mange kilometer, du har brug for og lyst til.
  • Fejltanksdækning: Hvis du uheldigvis kommer til at komme forkert brændstof på din bil, er du også dækket. Og så dækker vi selvfølgelig også, at din bil kommer hen til nærmeste værksted.
  • Dækforsikring: Hvis der sker skader, som f.eks. punktering eller påkørsel af kantsten, på dine dæk inden for 2 år, efter du har købt dem, dækker vi også det.
  • Nøgledækning: Er bilnøglerne blevet væk eller stjålet? Så dækker vi også udgifterne til udskiftning af nøglerne.
  • Dækning af ekstraudstyr: Ekstraudstyr, der er fastmonteret og indregnet i bilens nyværdi, er også en del af forsikringen.
  • Postnummer-neutralt: Vi gør ikke forskel på vores kunder, så det betyder ikke noget, hvor i landet du bor – prisen er den samme.
  • Ingen HK-begrænsning: Hos os har det ingen betydning, hvor mange HK din bil har.

Elitebilist allerede som 21-årig

For unge er det svært at få en billig bilforsikring, da man mange steder skal være fyldt 25 år, før man kan blive elitebilist. Men bare fordi du er under 25 år, betyder det ikke, at du er en dårlig bilist. Derfor mener vi, at det kun er rimeligt, at du har mulighed for at blive elitebilist, allerede fra du er 21 år. Det eneste krav er, at du har kørt uden skader de sidste 3 år.

Få en uforpligtende samtale

Hvis du vil høre mere om vores billige bilforsikringer, er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale. Så kan vi sammen finde en forsikring, der passer lige til dig og din bil.