Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde på terrassen, en lun sommeraften med et køligt glas hvidvin og ild i en A2 Living lanterne! Selve lyset tilfører en ekstraordinær og intim hygge. Selve designet på disse flotte lanterner fra A2 Living er minimalistiske, moderigtige og tidsløse på samme tid! De passer derfor ind i stort set alle hjem, og kan både bruges inde og ude. Man er sikker på at skabe god hygge med en A2 Living lanterne.

Når jeg har beundret lyset fra min lanterne, har jeg tit undret mig over hvorfor det egentligt hedder en lanterne? Hurra for Google! Google er en af min bedste venner og den har selvfølgelig også givet mig et svar på dette spørgsmål. Navigationslys fra et skib, kaldes åbenbart for en lanterne…. Så blev jeg det klogere.

Jeg har efterhånden haft nogle lanterner, men jeg må indrømme at jeg er blevet rigtig glad for min A2 Living lanterne. Før i tiden havde jeg kun lanterner udendørs og de kunne ikke holde til det danske vejr, så dem havde jeg ikke så længe. Efter jeg fik min første A2 Living lanterne har jeg faktisk ønsket mig en mere til jul. Jeg vil nemlig gerne have en til indendørs også. Jeg håber at mit ønske bliver opfyldt!