Vælger man at afholde den årlige julefrokost Kolding hos Houens Odde, er man som virksomhed sikret en succesfuld event, og glade og tilfredse medarbejdere. Der er mange fordele ved at, afholde julefrokost i disse smukke omgivelser, både indendørs og udendørs.

Centret ligger i de smukkeste og hyggeligste omgivelser i Kolding. Lige meget hvor man befinder sig, er blikket rettet mod oddens smukke natur. Omgivelserne danner de perfekte rammer, for en vellykket julefrokost, og dette har selvfølgeligt inspireret til at, man kan afholde en julefrokost i det fri. Man kan læse mere om en udendørs julefrokost Kolding her.

Ønsker man at tilbringe sin julefrokost indendørs, er der selvfølgelig også mulighed for dette. Houens Odde har de bedste bud på en anderledes og sjov julefrokost i Kolding. En Julefrokost kombineret med teambuilding, på en hel ny måde!

De tilbyder blandt andet julegourmet med ølsmagning og foredrag! Her skal medarbejderne selv lave en lækker julemenu bestående af dådyr og torsk mm. En anderledes og lækker julemenu med engelsk lakrids.

 

På hjemmesiden kan man læse meget mere om hvilke muligheder der er af julearrangementer hos Houens Odde.